Werkzaamheden

  1. loodgieterswerk
  2. zinkwerk
  3. dakbedekking
  4. verwarming
  5. ventilatie
  6. verbouwingen
  7. sanitair
  8. service en onderhoud
  9. duurzaam
  10. overige

Loodgieterswerk

Het vak hebben wij geleerd als loodgieter. Op dit ambacht zijn wij heel trots en houden wij in ere! U kunt dan ook voor al uw leidingwerk een beroep doen op onze loodgieters. Van de aanleg en het onderhoud van riolering tot leidingwerk voor zowel koud en warm water als gas. Ook storingen en verhelpen we snel en vakkundig.

U kunt bij ons terecht voor de volgende producten en diensten:

Zinkwerk

Zinkwerk is en blijft werk voor specialisten. Wij hebben jarenlange ervaring met het bekleden van zinkwerk aan onder meer daken, dakkapellen en natuurlijk uiteenlopende dakgoten. Ook koperen daken en goten nemen we vakkundig onder handen. Ook voor zink- en koperwerk geldt: geen opdracht is ons te groot of te klein.

U kunt bij ons terecht voor de volgende producten en diensten:

Ook voor speciale projecten kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het bekleden van uw tuintafel of vijverrand met zink of koper.

Dakbedekking

Wij zijn bij uitstek thuis in dakbedekking. Van berging tot bedrijfshal en van aanleg tot onderhoud: geen opdracht is ons te groot of te klein. Ook herstelwerkzaamheden en het na-isoleren van bestaande platte daken behoren tot onze diensten.

U kunt bij ons terecht voor de volgende producten en diensten:

Verwarming

Van complete cv-installatie tot boiler of geiser: verwarming is er in vele soorten, wensen en maten. We adviseren u welke verwarming het beste in uw situatie past en doen u graag een concurrerende aanbieding. U heeft bij ons de keuze uit alle A-merken. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de aanleg van verwarmingsinstallaties, zowel voor particulieren als ondernemingen. Ook het onderhoud hiervan is bij ons in vertrouwde handen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende producten en diensten:

Ventilatie

Ventilatie is heel belangrijk voor een gezonde en comfortabele woon- en werkruimte. Gebouwen worden luchtdicht geïsoleerd zodat verse ventilatie lucht van buiten niet meer naar binnen kan komen, daarvoor zijn meerdere mechanische ventilatie mogelijkheden ontwikkeld. Wij adviseren en leveren diverse mogelijkheden voor de ventilatie in bijvoorbeeld de badkamer of de gehele woning of bedrijfsruimte. Ventileren is niet alleen van belang voor de gezondheid van de mens maar ook voor de onderhoud van het gebouw is ventilatie belangrijk. Ventileert u niet goed dan kunt u last krijgen van vocht-, schimmel- en gezondheidsproblemen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende producten en diensten:

Verbouwingen

Bent u toe aan een nieuwe badkamer, douche of toilet? Als u het sanitair uitkiest, verzorgen wij de rest voor u! Zo bent u zeker van een vakkundige installatie van de complete badkamer, douche of toilet. We werken hierbij samen met betrouwbare leveranciers en waar nodig onderaannemers. Natuurlijk blijven wij uw aanspreekpunt. Alleen een kraan of ander toilet nodig? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

U kunt bij ons terecht voor de volgende producten en diensten:

Sanitair

Wij leveren een compleet pakket op het gebied van sanitaire voorzieningen, dus zowel de installatie als de sanitaire producten zelf. Ook het toekomstbestendig maken van uw woning door vervanging van het bestaande sanitair met de nieuwe sanitaire technologieën is vaak goed en eenvoudig te realiseren, zonder ingrijpende verbouwingen. Zo kunt u veel extra comfort en veiligheid bereiken. Met producten van hoge kwaliteit en betrouwbare merken.

U kunt bij ons terecht voor de volgende producten en diensten:

Service en onderhoud

Zorgeloos genieten van warmte en water vraagt om een cv-installatie in topconditie. En dat begint met goed onderhoud. Daarnaast zorgt onderhoud aan het ventilatie systeem voor een verhoging van de luchtkwaliteit. Wij bieden diverse onderhoudscontracten aan.

U kunt bij ons terecht voor de volgende service en onderhoud diensten:

Duurzaam

Duurzame energie is beter voor het milieu, daarnaast zorgt duurzame energie voor een maandelijkse lagere energierekening. Met duurzame energie kunt u denken aan het installeren van zonnepanelen of zonneboiler. Het combineren van deze duurzame oplossingen leidt automatisch tot betere resultaten. Daarnaast is het mogelijk om uw huidige CV-installatie te optimaliseren. De terugverdientijd op de investering van deze duurzame oplossing is afhankelijk van de omgang en het huidige verbruik. Als ervaren en vakbekwame installateur geven we u graag energie advies en installeren de duurzame oplossing.

U kunt bij ons terecht voor de volgende duurzame oplossingen:

Overige

Wij zijn een allround onderneming en verzorgen samen met Theo Piek te Ammerzoden de plaatsing van bijvoorbeeld schuttingen, vlonders, steigers, damwanden, beschoeiingen en pergola´s. Maar ook voor de complete aanleg van uw tuin kunt u bij ons terecht. Denk aan sierbestrating, tuinverlichting, vijvers aanleggen en plantenbakken plaatsen. Tevens behoort grondverzet en ook het maaien, verzorgen en kappen van bomen tot onze werkzaamheden.

U kunt bij ons terecht voor de volgende producten en diensten:

Vragen

Heeft u vragen, neem contact op met Mari van Geffen, telefoonnummer 06 46 19 23 03 of Edwin van den Bighelaar 06 55 17 25 86.

Offerte

Of neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Werkgebied

Regio Bommelerwaard:
Brakel, Zuilichem, Nieuwaal, Gameren, Zaltbommel, Hurwenen, Rossum, Alem, Kerkdriel, Hoenzadriel, Hedel, Ammerzoden, Well, Wellseind, Nederhemert-Noord, Aalst, Poederoijen, Bruchem, Kerkwijk, Delwijnen, Velddriel, Nederhemert-Zuid, Heerewaarden en Bern.

Regio ’s-Hertogenbosch (Den Bosch):
’s-Hertogenbosch (Den Bosch), Bokhoven, Deuteren, Dieskant, Empel, Engelen, Gewande, Hintham, Kruisstraat, Maliskamp, Meerwijk, Nuland, Orthen, Oud-Empel, Rosmalen en Vinkel.

Regio Betuwe:
Waardenburg, Est en Opijnen, Ophemert, Varik, Tiel, Geldermalsen en Haaften.

Regio Land van Maas en Waal:
Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel, Wamel, Druten, Afferden, Deest, Horssen en Puiflijk.

Terug naar boven