Over ons

Uw ervaren en flexibele loodgieter en installateur!

Wij zijn een jong en dynamische onderneming, maar met meer dan 45 jaar ervaring als loodgieter en installateur. Wij zijn de ervaren en flexibele totaal installateur voor loodgieterswerken, zinkwerken, dakbedekking, verwarming, ventilatie, verbouwing, sanitair, lekkage, ontstoppingen service en onderhoud, warmtepompen en zonnepanelen. Daarnaast verzorgen wij vakkundig CV-ketel onderhoud. Wij zijn altijd bereikbaar om een storing, verstopping of lekkage te verhelpen. Kortom: een betrouwbare partner voor een aangename woon- en werkomgeving voor particulieren als ondernemingen.

Het gezicht van Bigma Loodgieters en installateurs is Mari van Geffen uit Ammerzoden. Mari heeft meer dan 45 jaar ervaring als veelzijdig loodgieter en installateur. Het gezicht van Bighelaar infra Loodgieterswerken is Edwin van den Bighelaar uit Kerkdriel, Edwin heeft meer dan 10 ervaring als loodgieter en installateur.

Totaal loodgieter en installateur voor:

Vragen

Heeft u vragen, neem contact op met Mari van Geffen, telefoonnummer 06 46 19 23 03 of Edwin van den Bighelaar 06 55 17 25 86.

Werkgebied

Regio Bommelerwaard:
Brakel, Zuilichem, Nieuwaal, Gameren, Zaltbommel, Hurwenen, Rossum, Alem, Kerkdriel, Hoenzadriel, Hedel, Ammerzoden, Well, Wellseind, Nederhemert-Noord, Aalst, Poederoijen, Bruchem, Kerkwijk, Delwijnen, Velddriel, Nederhemert-Zuid, Heerewaarden en Bern.

Regio ’s-Hertogenbosch (Den Bosch):
’s-Hertogenbosch (Den Bosch), Bokhoven, Deuteren, Dieskant, Empel, Engelen, Gewande, Hintham, Kruisstraat, Maliskamp, Meerwijk, Nuland, Orthen, Oud-Empel, Rosmalen en Vinkel.

Regio Betuwe:
Waardenburg, Est en Opijnen, Ophemert, Varik, Tiel, Geldermalsen en Haaften.

Regio Land van Maas en Waal:
Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel, Wamel, Druten, Afferden, Deest, Horssen en Puiflijk.